2019 aasta kevadhoroskoop (Vähk)


Foto: pexels.com

VÄHK

Kevadkuudel tuleb Sul oma peamine tähelepanu suunata kodustele ja kinnisvaraga seonduvatele küsimustele. Selles vallas on tekkimas nii mõnedki ootamatused, mis ootavad kiiret lahendamist. Ka tuleb Sul arvestada võimalike rahaliste väljaminekutega. Koduste probleemidega tegelemisel tuleks Sul hoiduda kiirustamisest, kuna kiirustamine võib kaasa tuua valusaid tagasilööke.

Ka mingid olulised dokumendid eeldavad suuremat tähelepanu, mis on seotud koduga või kinnisvaraga. Vajadusel konsulteeri mõne sellise inimesega, kes oskaks Sulle kasulikke nõuandeid anda.

Suhtlemine teiste inimestega võib olla sellel kevadel tavalisest keerukam. Arusaamatused on kerged tekkima ning nende lahendamine võib kaasa tuua palju ebameeldivusi. Kasuks tuleks see, kui oleksid oma väljaütlemiste juures mõnevõrra ettevaatlikum, et seeläbi teisi inimesi mitte provotseerida.



Tööalaste kohustuste täitmine ei kulge Sul praegu nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Takistusi kerkib esile palju ning seda peamiselt seetõttu, et suhtud oma tööasjadesse pealiskaudselt.

Kolleegidega suhtlemine eeldab praegu suuremat ettevaatlikkust. Peamiselt seetõttu, et Sulle võidakse anda kohustusi, mida täitmata pead Sina, kuid au võtavad endale teised. Püüa jälgida, et Sa selles osas reha otsa ei astuks.

Kevadkuud on suurepärane aeg uute õpingute alustamiseks ja eksamite sooritamiseks. Siinjuures peaksid aga jälgima seda, et Sa ei jätaks ettevalmistusi eksamisteks viimasele minutile.



Armuasjad on Sul kevadkuudel üsna heas seisus, kuid Sul tasuks rohkem arvestada partneri vajaduste ja soovidega. Julgusta teda rääkima asjadest, mis on talle olulised, sest see aitaks kaasa sellele, et suudad teda edaspidi paremini mõista. Väga ettevaatlik tasuks olla kriitikaga partneri iseloomu, tema tegevuste ja sugulaste suunas.

Kui oled vallaline, siis hoia oma silmad sellel kevadel kindlasti lahti. Sulle on avanemas head võimalused. Samas on oluline säilitada kaine mõistus valikute tegemisel. Peaksid kriitilise pilguga üle vaatama oma ootused partneri suunas, et seal vajalikke muudatusi teha.

Sellel kevadel leiavad aset mingid olulised ja positiivsed sündmused, mis on seotud Sinu lastega või lastelastega. Püüa nende jaoks rohkem aega leida, et ühiseid hetki nautida.



Hoia oma tervist. On oht ennast vigastada ja liigselt ära kurnata. Haigused võivad tekkida praegu väga ootamatult ning enda ravimine ei saa olema kerge ülesanne. Peamiselt võib ravimisel komistuskiviks saada kannatlikkuse puudutmine, mistõttu võid ravi lihtsalt ühel hetkel pooleli jätta.

Kevadkuud ei ole Sulle soodsad juriidiliste probleemide lahendamisel või kohtus käimiseks. Ka on Sul raske kõikvõimalikke dokumente õieti vormistada, mistõttu võivad ka sealt tekkida mitmesugused probleemid ja arusaamatused.

Keegi sõpradest võib välja käia mingi suuremahulise idee või plaani, kuid sellega peaksid olema ettevaatlik. See võib peita endast ootamatuid riske ja probleeme.

Seotud postitused